Διαβατός Ημαθίας

Όταν οι Γυναίκες θα Μπορούν να Μείνουν Έγκυες από Μόνες τους …


Διαβατός...


Από: Μαρία Πέππα 
Πόσο μακριά είμαστε ήδη στο μέλλον ? είμαστε τόσο μακριά ώστε να καταλάβουμε την εμφύτευση ενός δευτερογενούς αναπαραγωγικού οργάνου στο χέρι μας ? Κι όμως, αυτή είναι η πρόταση της Koo Yeonjeong, βιομηχανικής σχεδιάστριας και καλλιτέχνιδας που δημιούργησε ένα εννοιολογικό εργαλείο για τις γυναίκες, το οποίο θα μπορούσε να επιτρέψει σε αυτές που θα το επιλέξουν την ανεξαρτησία να εμποτιστούν με σπέρμα και να αναπαραχθούν από μόνες τους με την χρήση μιας χειροκίνητης αντλίας.
Ονομάστηκε ¨Το Δάχτυλο της Σποράς¨ (the seeding finger) και η συσκευή διαμορφώθηκε πάνω σε ένα χέρι με ένα μεγεθυμένο ψηφίο.
Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με τη χρήση τριών κύριων τμημάτων. Μια ¨θήκη¨ που συγκρατεί το σπέρμα, έναν ¨σωλήνα¨ που το σπερματοζωάριο ταξιδεύει και ένα ¨στέλεχος¨ για την εισαγωγή του σπέρματος στον κόλπο.
Μόλις τοποθετηθεί το σπέρμα μέσα στην μικρή σακούλα, τότε τοποθετείται στο εσωτερικό της παλάμης του χεριού. Η χρήστης απλώς πιέζει το χέρι προκαλώντας το σπερματοζωάριο να ταξιδέψει μέσα από το τμήμα του σωλήνα που τρέχει μέχρι το μέσο του διευρυμένου δακτύλου. Το σπέρμα εισέρχεται στη συνέχεια μέσα από το δάκτυλο στον κόλπο, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία στην χρήστη να ¨μείνει έγκυος από τον εαυτό της¨.
Ο σκοπός αυτού του εννοιολογικού μηχανισμού που δημιούργησε η Koo είναι για να ξεκινήσει μια συζήτηση που θα ταρακουνήσει τις υπάρχουσες ιδεολογίες μας σχετικά με τον ρόλο της παραδοσιακής οικογενειακής δομής, που θα αποτελέσει εστία διερεύνησης των δυνατοτήτων επέκτασης της ταυτότητάς μας, των αντιλήψεων και των κοινωνικών δικτύων, στην περίπτωση που αλλάξουν οι οργανισμοί μας με την εφαρμογή της σύγχρονης βιοτεχνολογίας.



¨Όταν οι Γυναίκες θα Μπορούν να Μείνουν Έγκυες από Μόνες τους, η υπάρχουσα οικογενειακή ιδεολογία, όπως η μονογονεϊκή οικογένεια και η οικογένεια ομοφυλοφίλων, θα αλλάξουν¨.
¨Ο διάλογος που θα φέρει Το Δάχτυλο της Σποράς, θα αποτελέσει τον καταλύτη για την μεγιστοποίηση της γυναικείας απόλαυσης, για τον επαναπροσδιορισμό των σχέσεων και της πραγματικότητας μεταξύ των ανθρώπων¨.
¨Μέσα από Το Δάχτυλο της Σποράς, οι άνθρωποι θα ερμηνεύσουν τον οικουμενισμό και τον ατομικισμό ως μετασχηματισμό του οικουμενισμού μέσω της διαλεκτικής οικογένειας και αυτονομίας και όχι ως αμοιβαίας αντιπαράθεσης¨ δήλωσε η καλλιτέχνιδα με έδρα την Σεούλ.
Δεν θα αναφερθώ στην αίσθηση που μου άφησαν τούτα τα νέα που σας φέρνω από το μέλλον, ούτε για το εάν αυτό το μέλλον είναι ήδη στο παρόν. Θα αναφερθώ μόνο στο πόσο ευγνώμων νιώθω που ζω ακόμη στον κόσμο των αισθήσεων και των συναισθημάτων …
πηγή
www.hypnotherapy4u.gr via https://hj-9.com
Μαρία Πέππα – Κλινική Υπνοθεραπεύτρια


MARIA PEPPA
Κλινική Υπνοθεραπεύτρια Η κατανόηση της λειτουργίας του Νου, η Διευρυμένη Αντίληψη & Συνειδητότητα, η Εξερεύνηση του Αγνώστου, είναι ο Κόσμος που με Μαγεύει ... Μάλλον κι εσένα, για να είσαι Μαζί μου Εδώ ... Σε καλωσορίζω λοιπόν στον κόσμο εξερεύνησης πέρα από το Γνωστό που τόσο απλόχερα το Κατοχικά Νέα σου προσφέρει … καθώς κ Κοντά μου ... Μείνετε συντονισμένοι ... Καλή Δύναμη σε Όλους μας ... Αποδοχή & Αγάπη για τον Εαυτό κι αυτό που τον Περιβάλλει ...



Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Αρβελέρ: Γιατί ο τάφος στη Βεργίνα είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Όχι του Φιλίππου..

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Φανταστικές Διαβατινές Γλάστρες από τσιμεντόλιθους...

Το νόστιμο μυστήριο των ιαπωνικών γλυκών...