Διαβατός Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 0-3


Διαβατός...
Όλο και ανεβαίνει βαθμολογικά ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, που με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του έφτασε τους 6 βαθμούς και βλέπει με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.
Η ομάδα του Γιώργου Ευτηριάδη (αντιμετώπισε την ομάδα στην οποία θήτευσε ως ποδοσφαιριστής τη σεζόν 2013/2014) επικράτησε με 3-0 στον Διαβατό επί του τοπικού Ατρόμητου και απέδειξε πως μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα, βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο.

Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Άρη Αδαλόγλου πάλεψε στο μέτρο του δυνατού και θα μπορούσε να σκοράρει, ωστόσο πλήρωσε τα κακά τελειώματα αλλά και την ολιγωρία στην τελική προσπάθεια.

Μπορεί να μην έπιασε καλή απόδοση και να είχε αρκετά λάθη, ο Μέγας Αλέξανδρος όμως είχε τις επιθετικές λύσεις για το σημερινό παιχνίδι. Η πρώτη εμφάνιση του Νιογκάνα Σόου με τα «κιτρινόμαυρα» αλλά και η δυναμική παρουσία του Γιώργου Λιακόπουλου κάτω από τα δοκάρια, ήταν επιπρόσθετα (και πολύ σημαντικά) στοιχεία στο παιχνίδι των νεοφώτιστων, ικανά να προσδώσουν ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.
Το γρήγορο τέρμα του Αντώνη Φράγγη (ο πρώην παίκτης του Εθνικού Αγιονερίου αποδεικνύεται λίρα εκατό στο σκοράρισμα) «ξεκλείδωσε» νωρίς την άμυνα του Ατρόμητου και βοήθησε τα μέγιστα για τη συνέχεια της αναμέτρησης. Μετά την πάσα του Τεπετού (αγωνίστηκε κόντρα στην πρώην ομάδα του) στον Συμεωνίδη, ο τελευταίος κινήθηκε ωραία από τα δεξιά, γύρισε τη μπάλα στον Φράγγη και ο τελευταίος με κεφαλιά «έγραψε» το 0-1.
Η φλύαρη υπεροχή του Μέγα Αλέξανδρου αλλά και η αδυναμία των γηπεδούχων να βγει με αξιώσεις στα καρέ του Λιακόπουλου, έριξαν τον ρυθμό στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους και το ρευστό 1-0 για τους φιλοξενούμενους, ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Βασιλείου αλλά ο πρώην παίκτης του Φίλιππου Μέσης δεν κατόρθωσε να φέρει το ματς στα ίσια.
Κι αφού δεν μπόρεσαν οι «κυανόλευκοι» να αλλάξουν το ρου του αγώνα, ήρθε το 53ο λεπτό όταν Ατρόμητος εκτέλεσε το φάουλ ανάμεσα στο κέντρο και στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων, η μπάλα χτύπησε στο τοίχος και με αυτό τον τρόπο βγήκε αντεπίθεση για τον Μέγα Αλέξανδρο και ο Φράγγης, αφού πέρασε αρχικά έναν αντίπαλο, πλάσαρε ιδανικά για το 0-2.
Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Τάσος Τσακαλίδης, ο οποίος επέστρεψε μετά από καιρό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, όμως η ατυχία του έμπειρου ποδοσφαιριστή δεν έχει τέλος καθώς λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, τραυματίστηκε και πάλι και εκφράζονται φόβοι για ρήξη χιαστών….
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Τράντο
Συνθέσεις
Ατρόμητος Διαβατού : Πάτρας Γ., Μπαλτζής Θ., Πάτρας Ρ., Αρβανιτίδης, Μπερτούφι, Κοντογιάννης (61′ Χατζηγεωργίου), Βασιλείου (72′ Ντινόπουλος), Γιαννακίδης, Στριμπίνος (82′ Γιάτρας), Χρυσάνης, Πάτρας Κ.
Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Λιακόπουλος, Νιογκάνα, Πέγιος, Κολίτσης, Λιάπης, Συμεωνίδης, Δημοσθένους (67′ Τηλκερίδης), Φράγγης, Τεπετός (72′ Τσακαλίδης), Αργυρόπουλος, Ντόγος (53′ Κούβαρος Μ.)

Πηγή: Το άρθρο είναι από το sportsup.gr Οι φωτογραφίες είναι από το Μεγας Αλεξανδρος Αγιας Μαρινας


Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Γιατί να Βάλετε ένα Γιασεμί στην Κρεβατοκάμαρά σας

Όμορφες ιδέες για Γλάστρες και Ζαρντινιέρες από τον Διαβατινό Κηπουρό..

> Τα πιο Γρήγορα Κρουασανάκια Πραλίνας με 3 Μόνο Υλικά...

> Τρόπος για να φτιάξουμε τα δικά μας "ΘΑΛΑΣΣΟΞΥΛΑ" από απλά ξύλα..

Το Βατικανό ετοιμάζεται για την άφιξη... UFO;...

> Ο Σεφ του Διαβατού μας δείχνει δροσιστικές ιδέες με ένα....Καρπούζι

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση : The Great Reset . Ατζέντα 2030, όλη η Αλήθεια του Covid 19 και η ΝΤΠ

Ελληνικός θησαυρός: Ασύλληπτης ομορφιάς ψηφιδωτά ανακαλύφθηκαν σε αρχαία Ελληνική πόλη στην Τουρκία (ΦΩΤΟ)