Διαβατός Ημαθίας

> ΑΕ Χαρίεσσας – Ατρόμητος Διαβατού 3-3..

Σκόρερ δύο τερμάτων και δημιουργός του τρίτου ο Κώστας Παγγούρας
Σκόρερ δύο τερμάτων και δημιουργός του τρίτου ο Κώστας Παγγούρας
Από Διαβατινός  

Ανοιχτό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας, όπου ΑΕΧ και Ατρόμητος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3-3.
Στο τελευταία ματς της χρονιάς, οι δύο ομάδες είπαν να το…ρίξουν έξω και σε ένα πλήρως άναρχο παιχνίδι, σημείωσαν 6 τέρματα ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν τουλάχιστον άλλα τόσα.
Πρωταγωνιστές ο Λευτέρης Γραμματικός από πλευράς «κιτρινόμαυρων», που πέτυχε δύο τέρματα και έφτασε τα 12 στο πρωτάθλημα και ο Κώστας Παγγούρας από πλευράς Ατρόμητου, που σημείωσε επίσης δύο γκολ ενώ δημιούργησε το τρίτο με σκόρερ τον Ζερδαλή.
Η ΑΕΧ είναι αναγκασμένη πλέον να περιμένει δύο μήνες περίπου (τουλάχιστον μέχρι τις 4 Ιουνίου) για να ολοκληρωθούν τα μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, όπου ελπίζει στην κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων για τον ΦΑΣ Νάουσα, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Σε αντίθετη περίπτωση, αποχαιρετά την κατηγορία και θα αγωνιστεί μετά από 6 χρόνια στην Α2.
Το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 5ο λεπτό ο Λευτέρης Γραμματικός, το οποίο μάλιστα ήταν το μοναδικό στο πρώτο μέρος, παρά το γεγονός πως υπήρξαν τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις εκατέρωθεν που «μύριζαν» γκολ.
Οι ¨κιτρινόμαυροι» έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στο 58′ και πάλι με τον Γραμματικό, ωστόσο ο Ατρόμητος μπήκε γρήγορα στο παιχνίδι, χάρη σε τέρμα του Κώστα Παγγούρα στο 61′. Μάλιστα, ο αρχηγός του Ατρόμητου αφιέρωσε το γκολ στον προπονητή της ΑΕΧ, Γιάννη Χατζηαναθασίουμε τον οποίο συνεργάστηκε το 1997 στην ΑΕ Καβασίλων.
Στο 72′ ο Παγγούρας έγινε δημιουργός και μοίρασε για τον Ζερδαλή ο οποίος ισοφάρισε για τους «κυανόλευκους», ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα (αγωνίστηκαν χωρίς καμία αλλαγή από τον πάγκο) και πήραν προβάδισμα στο σκορ, με «δράστη» τον 15χρονοΔιτσόλα.
Το τελικό 3-3 που ήταν και το τελευταίο γκολ του Ατρομήτου για τη σεζόν 2015/2016 σημείωσε ο Κώστας Παγγούρας στο 84′ της συνάντησης.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Ζαχαριάδη.
Συνθέσεις
ΑΕ Χαρίεσσας : Κασαπίδης, Παμπουχίδης, Σταμάτης Α., Παπαλεξίου, Σταμάτης Θ., Κοτσογιαννίδης, Τσάλμας, Παραστατίδης, Τηλκερίδης Μπ., Γραμματικός, Διτσόλας.
Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Ασλάνογλου, Παγγούρας, Κωστογλίδης, Τσανασίδης, Λιλιόπουλος, Αρβανιτίδης, Συμεωνίδης Γ.Δ. (80′ Συμεωνίδης Γ.Α.), Ζερδαλής, Τσιολάκης.

Βαθμολογία εδώ
πηγή: sportsup.gr
Previous Post
« Prev Post
Next Post
Next Post »

Διαβάστε ακόμα...

Πατέρας δένει με λουράκι σαν σκυλιά τα παιδιά του !

> Χρώματα σε σπρέι από τον Διαβατινό μπογιατζή...

Επίδομα Παιδιού Α21: Ανοικτή η πλατφόρμα για τις αιτήσεις – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι